Πωλείται οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου συνολικής επιφάνειας 87,38 τ.μ., στην περιοχή Κάτω Πατήσια. Το ακίνητο έχει κατασκευαστεί το 1979 και αποτελεί κατοικία με εξαιρετική διαρρύθμιση και φωτεινούς χώρους, σε σημείο με άμεση πρόσβαση στις συγκοινωνίες και την αγορά.
Αποτελείται από ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Τα δάπεδα είναι συνδυασμός πλακιδίων και παρκέ, προσδίδοντας θερμό και οικείο χαρακτήρα στους εσωτερικούς χώρους.
Η τοποθεσία του είναι ιδιαίτερα προνομιακή, καθώς βρίσκεται μόλις 400 μέτρα από τη Λεωφόρο Αχαρνών, 600 μέτρα από το σταθμό Μετρό “Κάτω Πατήσια” και 600 μέτρα από το σταθμό “Άγιος Νικόλαος”, εξασφαλίζοντας άμεση σύνδεση με το Κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές.
Η περιοχή των Κάτω Πατησίων αποτελεί παραδοσιακή και ταυτόχρονα αναπτυσσόμενη αστική ζώνη, με πλήρη υποδομή, σχολεία, αγορές, δημόσιες υπηρεσίες και συγκοινωνίες. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται καταστήματα, φαρμακεία, super market και χώροι πρασίνου, ενώ η πρόσβαση προς τις κεντρικές αρτηρίες (Πατησίων, Κηφισού, Αχαρνών) είναι άμεση.
Το διαμέρισμα είναι φωτεινό και ευήλιο, ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επενδυτική εκμετάλλευση, σε περιοχή με σταθερή ζήτηση και άμεση πρόσβαση στο μετρό και τις βασικές υποδομές της πόλης.
Πιστοποιημένο Μεσιτικό Γραφείο Μέλος Συλλόγου Μεσιτών Αττικής Αναλαμβάνουμε εκτιμήσεις ακινήτων Στεγαστικά δάνεια μέσω συνεργαζόμενων τραπεζικών συμβούλων Ζητάμε ακίνητα για άμεση αγορά ή ενοικίαση από πελάτες της εταιρείας μας. Αν διαθέτετε ακίνητο, επικοινωνήστε μαζί μας! 2104831283 6975543961 Ακολουθήστε μας στα social media: Facebook Instagram LinkedIn