Αρχική Blog Home Design Οι Κορυφαίοι 7 Λογαριασμοί Instagram για Λάτρεις του Interior Design: Εξερευνώντας τα Σπουδαία Σχέδια και τις Τάσεις
Οι Κορυφαίοι 7 Λογαριασμοί Instagram για Λάτρεις του Interior Design: Εξερευνώντας τα Σπουδαία Σχέδια και τις Τάσεις

Οι Κορυφαίοι 7 Λογαριασμοί Instagram για Λάτρεις του Interior Design: Εξερευνώντας τα Σπουδαία Σχέδια και τις Τάσεις

Το Instagram έχει εξελιχθεί σε έναν πλούσιο πηγαίο καταρράκτη έμπνευσης για τους λάτρεις του interior design. Από μοντέρνα καινοτόμα σχέδια μέχρι κλασική και εκλεπτυσμένη αισθητική, οι παρακάτω λογαριασμοί προσφέρουν ένα ταξίδι μέσα από τον ενδιαφέροντα κόσμο του interior design.

1. @archdigest

Το Architectural Digest είναι μια πηγή απερίγραπτης έμπνευσης, παρουσιάζοντας πολυτελή και καλαίσθητα σπίτια από όλο τον κόσμο. Από το σύγχρονο μέχρι το κλασικό, αυτός ο λογαριασμός θα σας καταπλήξει.

2. @decor8

Ο λογαριασμός Decor8 είναι γεμάτος ιδέες για καθημερινή διακόσμηση και DIY έργα. Με έμφαση στον χρωματικό συντονισμό και τις λεπτομέρειες, αυτός ο λογαριασμός απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν ζεστασιά και φιλοξενία στο σπίτι τους.

3. @em_henderson

Η Emily Henderson, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, μοιράζεται τις δημιουργίες της, προσφέροντας παράλληλα συμβουλές και κόλπα για τη διακόσμηση. Ανακαλύψτε τον κόσμο του εκλεπτυσμένου και προσιτού design.

4. @mydomaine

Ο λογαριασμός MyDomaine είναι ένας προορισμός για επαγγελματίες του interior design και για όσους αναζητούν έμπνευση. Με προτάσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού, από την κουζίνα μέχρι το υπνοδωμάτιο.

5. @amberinteriors

Η Amber Lewis, σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων, παρουσιάζει την χαλαρή και κομψή προσέγγισή της στο design. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν άνετο και καλαίσθητο χώρο.

6. @the_real_houses_of_ig

Αυτός ο λογαριασμός συγκεντρώνει εικόνες από πραγματικά σπίτια παγκοσμίως, προσφέροντας μια ευρεία ποικιλία σχεδίων και στυλ που μπορείτε να ενσωματώσετε στο δικό σας χώρο.

7. @witanddelight_

Η Kate Arends, πίσω από το Wit & Delight, παρουσιάζει έναν κόσμο από μοναδικά και ενδιαφέροντα σχέδια. Από μικρές γωνιές μέχρι ολοκληρωμένα διαμερίσματα, αυτός ο λογαριασμός προσφέρει ποικιλία.

Ακολουθώντας αυτούς τους λογαριασμούς, θα βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο του interior design, ανακαλύπτοντας νέες ιδέες και τελευταίες τάσεις που θα εμπνεύσουν τον εσωτερικό σας διακοσμητικό προσανατολισμό.

 
 
 

Comments
4

Our Newsletter

Εγγραφείτε σήμερα!

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε τις τελευταίες ενημερώσεις και νέα
Εγγραφείτε σήμερα!
ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1  Τ.Κ. 54631 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ακολουθήστε μας
© 2024 agx.gr. All rights reserved.